APA:
کپیدادگر، شهرام، حافظیه، محمود، و شریفیان، منصور. (1399). بررسی رژیم و ترکیبات غذایی لاشه خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni در محدوده آب های استان هرمزگان – جزیره قشم. محیط زیست جانوری، 12(1 )، 375-384. SID. https://sid.ir/paper/520096/fa
Vancouver:
کپیدادگر شهرام، حافظیه محمود، شریفیان منصور. بررسی رژیم و ترکیبات غذایی لاشه خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni در محدوده آب های استان هرمزگان – جزیره قشم. محیط زیست جانوری[Internet]. 1399؛12(1 ):375-384. Available from: https://sid.ir/paper/520096/fa
IEEE:
کپیشهرام دادگر، محمود حافظیه، و منصور شریفیان، “بررسی رژیم و ترکیبات غذایی لاشه خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni در محدوده آب های استان هرمزگان – جزیره قشم،” محیط زیست جانوری، vol. 12، no. 1 ، pp. 375–384، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520096/fa