مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

102
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی الگوی رشد حبه و تغییر برخی ترکیبات فنولی در انگور رقم شاهانی

صفحات

 صفحه شروع 00 | صفحه پایان 00

چکیده

انگور یکی از منابع مهم پلی فنل ها در جیره غذایی است. پژوهش حاضر با هدف بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات فنولی در انگور رقم شاهانی در مراحل رشد انجام شد و در پنج مرحله 30, 40, 50 و60 روز پس از گلدهی و رسیدن میوه, ویژگی های حبه و همچنین برخی ترکیبات فنلی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با طی زمان, اندازه حبه, وزن حبه, مواد جامد محلول, پی اچ و آنتوسیانین کل افزایش یافت و اسیدیته کاهش یافت. در زمان رسیدن کاهش اندکی در اندازه حبه در مقایسه با زمان قبل از آن مشاهده شد. با طی زمان تا 50 روز پس از گلدهی میزان فنل کل در حبه افزایش و پس از آن در زمان 60 روز پس از گلدهی کاهش یافت و دوباره در زمان رسیدن به حداکثر مقدار خود رسید. میزان فلاونوئید در حبه با رشد کاهش یافته و بیشترین میزان آنها در 30 روز پس از گلدهی و کمترین میزان در زمان رسیدن حاصل شد. با طی زمان ظرفیت پاداکسایشی در 50 روز پس از گلدهی افزایش و سپس کاهش پیدا کرد و در زمان رسیدن به کمترین مقدار خود رسید. همچنین با طی زمان مقدار گالیک اسید, کلروژنیک اسید و اپی کاتچین در حبه انگور افزایش پیدا کرد و بیشترین مقدار در مرحله رسیدن بود. مقدار کافئیک اسید و فلورزین در ابتدا افزایش و در 50 روز پس از گلدهی کاهش و در مرحله رسیدن به بیشترین مقدار خود رسید. مقدار ترکیب فنلی رزمارینیک اسید در مراحل مختلف رسیدن اختلاف معنی داری نشان نداد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میهن، مهدی، ساری خانی، حسن، و غلامی، منصور. (1398). بررسی الگوی رشد حبه و تغییر برخی ترکیبات فنولی در انگور رقم شاهانی. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، 32(3 )، 00-00. SID. https://sid.ir/paper/524289/fa

    Vancouver: کپی

    میهن مهدی، ساری خانی حسن، غلامی منصور. بررسی الگوی رشد حبه و تغییر برخی ترکیبات فنولی در انگور رقم شاهانی. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1398؛32(3 ):00-00. Available from: https://sid.ir/paper/524289/fa

    IEEE: کپی

    مهدی میهن، حسن ساری خانی، و منصور غلامی، “بررسی الگوی رشد حبه و تغییر برخی ترکیبات فنولی در انگور رقم شاهانی،” پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، vol. 32، no. 3 ، pp. 00–00، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/524289/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button