APA:
کپیبادفرسا، حسین، احمدزاده قویدل، ریحانه، و شرایعی، پروین. (1397). تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 123-136. SID. https://sid.ir/paper/520868/fa
Vancouver:
کپیبادفرسا حسین، احمدزاده قویدل ریحانه، شرایعی پروین. تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):123-136. Available from: https://sid.ir/paper/520868/fa
IEEE:
کپیحسین بادفرسا، ریحانه احمدزاده قویدل، و پروین شرایعی، “تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 123–136، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520868/fa