مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

935
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره

صفحات

 صفحه شروع 210 | صفحه پایان 217

چکیده

 لیمونین یکی از پرمصرف ترین ترکیبات طبیعی مولد عطر و طعم در صنایع غذایی است که به لحاظ فراریت بالا و حساسیت به اکسیداسیون, غالبا بخش قابل ملاحظه ای از آن در حین فرآوری و نگهداری مواد غذایی از دست می رود. از این رو ریزپوشانی این ترکیب با هدف حفاظت آن در مقابل شرایط محیطی با استفاده از روش خشک کردن انجمادی مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور امولسیون روغن در آب حاوی 10% وزنی ماده خشک لیمونین در محلول آبی حاوی 2, 5 و 10% کازئینات سدیم و نشاسته اصلاح شده با کمک امواج فراصوت تهیه شد و تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول های حاصل نظیر مقدار روغن باقی مانده, روغن سطحی, راندمان ریزپوشانی, مقدار رطوبت و سرعت رهایش مورد سنجش قرار گرفت. مقایسه ویژگی های ریزکپسول ها دلالت بر این داشت که پودرهای حاوی 10% نشاسته اصلاح شده از قابلیت بالاتری در نگهداری لیمونین نسبت به غلظت های پایین تر و نمونه های دارای کازئینات سدیم برخوردار بودند و در طول 6 هفته نگهداری در دمای 25oC نیمه عمر بیشتری داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجف نجفی، مسعود، و کدخدایی، رسول. (1390). ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 210-217. SID. https://sid.ir/paper/143483/fa

    Vancouver: کپی

    نجف نجفی مسعود، کدخدایی رسول. ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):210-217. Available from: https://sid.ir/paper/143483/fa

    IEEE: کپی

    مسعود نجف نجفی، و رسول کدخدایی، “ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 210–217، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143483/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button