APA:
کپینجف نجفی، مسعود، و کدخدایی، رسول. (1390). ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 210-217. SID. https://sid.ir/paper/143483/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، کدخدایی رسول. ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):210-217. Available from: https://sid.ir/paper/143483/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، و رسول کدخدایی، “ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تاثیر نوع و غلظت ماده دیواره،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 210–217، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143483/fa