APA:
کپیامینی، حسنیه، و روفه گری نژاد، لیلا. (1397). بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 13-30. SID. https://sid.ir/paper/520871/fa
Vancouver:
کپیامینی حسنیه، روفه گری نژاد لیلا. بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):13-30. Available from: https://sid.ir/paper/520871/fa
IEEE:
کپیحسنیه امینی، و لیلا روفه گری نژاد، “بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 13–30، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520871/fa