APA:
کپیجوینده، حسین، نامور، حمیده، نیاکوثری، مهرداد، و حجتی، محمد. (1396). بررسی تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 131-143. SID. https://sid.ir/paper/71664/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، نامور حمیده، نیاکوثری مهرداد، حجتی محمد. بررسی تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):131-143. Available from: https://sid.ir/paper/71664/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، حمیده نامور، مهرداد نیاکوثری، و محمد حجتی، “بررسی تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 131–143، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71664/fa