APA:
کپیجوکار، شادی، و یزدان پناه، صدیقه. (1398). بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/71831/fa
Vancouver:
کپیجوکار شادی، یزدان پناه صدیقه. بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/71831/fa
IEEE:
کپیشادی جوکار، و صدیقه یزدان پناه، “بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 63–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71831/fa