APA:
کپیفدایی نوغانی، وجیهه، مفیدی، اعظم، و زارعی، مهدی. (1393). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/490483/fa
Vancouver:
کپیفدایی نوغانی وجیهه، مفیدی اعظم، زارعی مهدی. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(3):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/490483/fa
IEEE:
کپیوجیهه فدایی نوغانی، اعظم مفیدی، و مهدی زارعی، “اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 93–100، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490483/fa