مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

90
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی آلودگی باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین دار شده و شناساگر برموفنول آبی

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 33

چکیده

 امروزه کاربرد بسته بندی های هوشمند در صنایع مختلف بسته بندی بیشتر از گذشته مورد توجه صنعت قرار گرفته است. بسته بندی های هوشمند می توانند حاوی یک شناساگر یا نانوحسگر باشند که فرایند تغییر کیفیت محصول بسته بندی شده را از طریق مختلفی نظیر: تغییر رنگ, تغییر ولتاژ و. . . به مصرف کننده گزارش می دهند. در همین راستا استفاده از نانوذرات به دلیل ویژگی های منحصربفرد و مناسبی که دارند باعث بهبود عملکرد نانوحسگرها شده اند. به همین دلیل در تحقیق حاضر به منظور مطالعه روند رشد پاتوژن های غذایی لیستریا مونوسایتوژنز, سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس ارویوس در محیط کشت از نانوحسگر رنگی تشکیل شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین دار شده به همراه شناساگر برموفنول آبی بر پایه کاغذ صافی استفاده گردید. نتایج نشان داد در ابتدای رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز هیچ پرگنه ای در محیط کشت مشاهده نشد ولی در نهایت 24 ساعت بعد به تعداد 81/0 ± 189 پرگنه رسید ( p<0. 05 ). بررسی تغییرات تعداد پرگنه ها در طول 24 ساعت برای باکتری استافیلوکوکوس ارویوس روند افزایشی نشان داده و در انتهای دوره انکوباسیون به تعداد 54/4 ± 196 پرگنه رسید ( p<0. 05 ) و هم اینکه تعداد پرگنه ها در باکتری سالمونلا تیفی موریوم در محیط کشت مشخص شد که از تعداد صفر به تعداد 17/5 ± 203 تعداد پرگنه رسید ( p<0. 05 ). نتایج نشان داد که به طور کلی نانوحسگر ساخته شده, روند افزایشی تعداد پرگنه های باکتری ها را به صورت تغییر رنگ نشان داده و در این رابطه رنگ نانوحسگرها در تمامی پلیت ها از رنگ سبز به رنگ آبی تغییر کردند. در حالی که شدت تغییر رنگ ( Δ E ) ایجاد شده در حضور باکتری های مختلف, متفاوت بود و بیشترین شدت تغییر رنگ ( Δ E ) در محیط کشت تلقیح شده با باکتری سالمونلا تیفی موریوم با عدد 01/61 مشاهده شد. همبستگی بین شاخص تغییر رنگ ( Δ E ) و افزایش تعداد باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز, سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس ارویوس به ترتیب مثبت 9/0, مثبت 95/0 و مثبت 94/0 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نقدی، شهاب، رضائی، مسعود، بهرامی فر، نادر، و آل بوفتیله، مهدی. (1400). شناسایی آلودگی باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز, سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین دار شده و شناساگر برموفنول آبی. علوم و فنون بسته بندی، 12(1 (پیاپی 45) )، 22-33. SID. https://sid.ir/paper/521198/fa

    Vancouver: کپی

    نقدی شهاب، رضائی مسعود، بهرامی فر نادر، آل بوفتیله مهدی. شناسایی آلودگی باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز, سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین دار شده و شناساگر برموفنول آبی. علوم و فنون بسته بندی[Internet]. 1400؛12(1 (پیاپی 45) ):22-33. Available from: https://sid.ir/paper/521198/fa

    IEEE: کپی

    شهاب نقدی، مسعود رضائی، نادر بهرامی فر، و مهدی آل بوفتیله، “شناسایی آلودگی باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز, سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمین دار شده و شناساگر برموفنول آبی،” علوم و فنون بسته بندی، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45) ، pp. 22–33، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521198/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button