APA:
کپیفرخ، آتوسا، احسانی، محمدرضا، مویدنیا، نسرین، و عزیزی نژاد، رضا. (1399). مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 63-78. SID. https://sid.ir/paper/521361/fa
Vancouver:
کپیفرخ آتوسا، احسانی محمدرضا، مویدنیا نسرین، عزیزی نژاد رضا. مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):63-78. Available from: https://sid.ir/paper/521361/fa
IEEE:
کپیآتوسا فرخ، محمدرضا احسانی، نسرین مویدنیا، و رضا عزیزی نژاد، “مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 63–78، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521361/fa