مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

451
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

316
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی دانشجویان (مطالعه موردی: دانشگاه ارومیه)

صفحات

 صفحه شروع 90 | صفحه پایان 94

چکیده

 هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی و تمایل به کارآفرینی دانشجویان است؛ زیرا برای آموزش دانشجویان و ارتقای کارآفرینی فارغ التحصیلان دانشگاه شناخت عوامل و فرآیندهای تصمیم سازی که منجر به کارآفرین شدن آن ها می شود, ضروری است. با توجه به ماهیت موضوع و هدف های تحقیق, این پژوهش ازنظر روش گردآوری داده ها توصیفی-پیمایشی و ازنظر هدف کاربردی است. در این پژوهش به منظور بررسی کارآفرینی دانشجویان دانشگاه ارومیه با استفاده از پرسشنامه ی ویژگی های کارآفرینی کردنائیج از تعداد 360 نفر از دانشجویان دانشکده های کشاورزی, اقتصاد و مدیریت, منابع طبیعی و فنی و مهندسی به عنوان نمونه آماربرداری به تناسب تعداد دانشجویان هر دانشکده نظرسنجی به عمل آمد. از کل دانشجویان موردبررسی در این پژوهش حدود 38% در دانشکده کشاورزی, 16% در دانشکده اقتصاد و مدیریت, 7% در دانشکده منابع طبیعی و 39% هم در دانشکده فنی و مهندسی مشغول به تحصیل بودند. تعداد اعضای خانوار و سن دانشجویان موردمطالعه و سطح درآمد خانوادگی دانشجو و مقطع تحصیلی دانشجو با کارآفرینی و مؤلفه های آن هیچ گونه ارتباط معناداری نداشت. بین مؤلفه تحمل ابهام و بقیه مؤلفه های کارآفرینی و کارآفرینی, ارتباط معنادار وجود داشت. ازلحاظ بیشتر مؤلفه های کارآفرینی تمامی دانشجویان موردبررسی در سطح مشابهی قرار داشتند و ازلحاظ مؤلفه کانون کنترل دانشجویان دانشکده اقتصاد و مدیریت نسبت به بقیه وضعیت کمی بهتری داشتند و ازلحاظ کارآفرینی دانشکده منابع طبیعی در وضعیت کمی بهتر قرار داشته بعدازآن دانشکده اقتصاد و مدیریت و در آخر دانشکده های کشاورزی و فنی و مهندسی در وضعیت نامناسبی بودند. با توجه به نتایج حاصله, برپایی دوره های منظم آموزشی کارآفرینی و حتی تخصیص واحد درسی تحت این عنوان در برنامه ی کلاسی دانشجویان و همچنین برنامه ریزی درسی سایر کلاس ها بر اساس الگوهای کارآفرینانه ضروری می نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجتوی، سیدارشاد، حسین زاده، امید، و حجاریان، مرضیه. (1398). بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی دانشجویان (مطالعه موردی: دانشگاه ارومیه). نخبگان علوم و مهندسی، 4(4 )، 90-94. SID. https://sid.ir/paper/521380/fa

    Vancouver: کپی

    مجتوی سیدارشاد، حسین زاده امید، حجاریان مرضیه. بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی دانشجویان (مطالعه موردی: دانشگاه ارومیه). نخبگان علوم و مهندسی[Internet]. 1398؛4(4 ):90-94. Available from: https://sid.ir/paper/521380/fa

    IEEE: کپی

    سیدارشاد مجتوی، امید حسین زاده، و مرضیه حجاریان، “بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی دانشجویان (مطالعه موردی: دانشگاه ارومیه)،” نخبگان علوم و مهندسی، vol. 4، no. 4 ، pp. 90–94، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521380/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button