APA:
کپیصادقی، فرزاد، کدخدایی، رسول، و عمادزاده، بهاره. (1396). بررسی رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/521902/fa
Vancouver:
کپیصادقی فرزاد، کدخدایی رسول، عمادزاده بهاره. بررسی رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/521902/fa
IEEE:
کپیفرزاد صادقی، رسول کدخدایی، و بهاره عمادزاده، “بررسی رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 63–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521902/fa