Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

427
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

545
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 33

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صابری، بهاره، مجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1392). تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی, مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/492450/fa

    Vancouver: کپی

    صابری بهاره، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی, مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/492450/fa

    IEEE: کپی

    بهاره صابری، مهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی, مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 23–33، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492450/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا