مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

340
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته (ارقام بومی قزوین)

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 102

چکیده

 خصوصیات فیزیکی و مکانیکی مواد کشاورزی, تاثیر عمده ای روی عملکرد و بازده ماشین ها و دستگاه های خط فرآوری دارد. در این تحقیق, برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته ارقام قزوینی (قزوینی و بویین زهرایی), شامل نیروی شکست, تغییر شکل تا نقطه شکست و انرژی شکست در سه سطح رطوبت (3.5, 12, 19.5 درصد تر پایه) و در دو جهت بارگذاری اندازه گیری و محاسبه شد. نتایج نشان داد که تاثیر رطوبت بر نیروی شکست پسته دهان بسته در هر دو رقم با افزایش رطوبت به صورت معنی داری در سطح احتمال 1 درصد کاهش می یابند, اما تغییر شکل تا نقطه شکست با افزایش رطوبت افزایش می یابد. تاثیر رطوبت بر انرژی شکست معنی دار نبود. تاثیر جهت بارگذاری و رقم بر خواص مکانیکی ذکر شده معنی دار نبود. با افزایش رطوبت از سطح 3.5 تا 19.5 درصد, نیروی شکست و انرژی شکست به ترتیب برای رقم قزوینی از 102.14 تا 54.49 نیوتن و 22.8 تا 20.22 میلی ژول و برای رقم بویین زهرایی از 122.53 تا 29.95 نیوتن و 23.17 تا 13.18 میلی ژول کاهش یافت. همچنین تغییر شکل تا نقطه شکست برای رقم قزوینی 0.21 تا 0.72 میلی متر و برای رقم بویین زهرایی از 0.36 تا 0.7 میلی متر افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، کرمانی، علی ماشااله، محمدی شمامی، میلاد، سلیمی بنی، مهرداد، و عبدالعلی زاده، احسان. (1393). تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته (ارقام بومی قزوین). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/521924/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، کرمانی علی ماشااله، محمدی شمامی میلاد، سلیمی بنی مهرداد، عبدالعلی زاده احسان. تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته (ارقام بومی قزوین). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/521924/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، علی ماشااله کرمانی، میلاد محمدی شمامی، مهرداد سلیمی بنی، و احسان عبدالعلی زاده، “تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته (ارقام بومی قزوین)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 93–102، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521924/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button