Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,843
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

829
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 58

چکیده

 مقدمه: بدون دانستن خصوصیات فیزیکی و مکانیکی مواد کشاورزی امکان بررسی مسائل مربوط به فرآوری, حمل و نقل و نگه داری مواد میسر نخواهد بود. در این تحقیق, برخی خواص فیزیکی دانه و مغز پسته ارقام قزوینی (قزوینی و بویین زهرا), تعیین شد و تاثیر رطوبت در سطوح مختلف بر این خواص بررسی شد.مواد و روش ها: خصوصیات فیزیکی پسته که شامل ابعاد اصلی (طول, عرض, ضخامت), جرم, کرویت, میانگین قطر هندسی و حسابی, مساحت سطح رویه, حجم حقیقی, چگالی حقیقی, چگالی توده, تخلخل و ضریب اصطکاک استاتیکی می باشد, در پنج سطح رطوبتی بر پایه تر (%3.5, %12, %19.5, %27, %35.5) مورد آزمایش قرار گرفت.یافته ها: نتایج بررسی خواص هندسی نشان داد که رطوبت تاثیر معنی داری بر ابعاد, میانگین قطر هندسی و حسابی, کرویت, مساحت سطح رویه دانه و مغز پسته هر دو رقم داشت.نتیجه گیری: با افزایش رطوبت کلیه خواص ذکر شده هر دو رقم (قزوینی و بویین زهرایی) افزایش یافت. خواص ثقلی دانه و مغز پسته ارقام قزوینی با افزایش رطوبت افزایش پیدا کرد. افزایش رطوبت, ضریب اصطکاک دانه و مغز هر دو رقم پسته را در همه سطوح اصطکاکی (چوب, شیشه, آلومنیوم, پلاستیک) افزایش داد. یشترین ضریب اصطکاک برای پسته رقم قزوینی و بویین زهرایی روی سطح آلومنیوم و کمترین آن روی سطح پلاستیک بدست آمد و برای مغز پسته رقم قزوینی و بویین زهرایی بیشترین ضریب اصطکاک روی سطح چوب و کمترین آن به ترتیب روی سطح پلاستیک و شیشه بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، محمدی شمامی، میلاد، محسنی، شهرام، کرمانی، علی ماشااله، و عبدالعلی زاده، احسان. (1393). تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین). علوم غذایی و تغذیه، 11(3 (پیاپی 43))، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/143337/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، محمدی شمامی میلاد، محسنی شهرام، کرمانی علی ماشااله، عبدالعلی زاده احسان. تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 43)):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/143337/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، میلاد محمدی شمامی، شهرام محسنی، علی ماشااله کرمانی، و احسان عبدالعلی زاده، “تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 3 (پیاپی 43)، pp. 47–58، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143337/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا