APA:
کپیرحیمی، نرگس، مرتضوی، سیدعلی، مسکوکی، عبدالمجید، الهامی راد، امیرحسین، و رجب زاده، قدیر. (1394). بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 95-103. SID. https://sid.ir/paper/521949/fa
Vancouver:
کپیرحیمی نرگس، مرتضوی سیدعلی، مسکوکی عبدالمجید، الهامی راد امیرحسین، رجب زاده قدیر. بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):95-103. Available from: https://sid.ir/paper/521949/fa
IEEE:
کپینرگس رحیمی، سیدعلی مرتضوی، عبدالمجید مسکوکی، امیرحسین الهامی راد، و قدیر رجب زاده، “بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 95–103، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521949/fa