مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

327
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 103

چکیده

 افزایش مقاومت به انواع آنتی بیوتیک ها از مهمترین چالش هائیست که در زمان مصرف این داروها مطرح می باشد. در همین راستا علاقه به استفاده از داروهای با منشاء گیاهی در سطح جهان رو به افزایش است.در این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیرروش استخراج بربرین توسط آب مادون بحرانی, در مقایسه با بربرین استاندارد, بر فعالیت ضد میکروبی عصاره از پودرریشه زرشک, استفاده گردید و اثرات ضدمیکروبی این پودر بر علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی و مخمر کاندیدا آلبیکنس بررسی و با بربرین خالص مقایسه گردید. نتایج نشان دادند که فعالیت ضد میکروبی این ماده بر علیه باکتری های گرم مثبت بیشتر از انواع گرم منفیست و میزان MBC برای اشرشیاکلی ومیزان لازم برای کشندگی کاندیدا آلبیکنس بیش از 80 میلی گرم/میلی لیتر در حالیکه برای استافیلوکوکوس اورئوس حدود 70mg/ml تعیین گردید. فعالیت ضد میکروبی بربرین نیز در غلظت های مشابه با عصاره نتایج مشابهی داشت. در واقع ترکیبات همراه با بربرین در عصاره, تاثیری بر میزان فعالیت بربرین موجودر عصاره نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، نرگس، مرتضوی، سیدعلی، مسکوکی، عبدالمجید، الهامی راد، امیرحسین، و رجب زاده، قدیر. (1394). بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 95-103. SID. https://sid.ir/paper/521949/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی نرگس، مرتضوی سیدعلی، مسکوکی عبدالمجید، الهامی راد امیرحسین، رجب زاده قدیر. بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):95-103. Available from: https://sid.ir/paper/521949/fa

    IEEE: کپی

    نرگس رحیمی، سیدعلی مرتضوی، عبدالمجید مسکوکی، امیرحسین الهامی راد، و قدیر رجب زاده، “بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 95–103، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521949/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button