Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

733
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 59

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مرتضی، مسکوکی، عبدالمجید، مرتضوی، سیدعلی، کوچکی، آرش، نهاردانی، منیره، و پورفلاح، زهرا. (1394). استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 49-59. SID. https://sid.ir/paper/72267/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مرتضی، مسکوکی عبدالمجید، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش، نهاردانی منیره، پورفلاح زهرا. استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):49-59. Available from: https://sid.ir/paper/72267/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی محمدی، عبدالمجید مسکوکی، سیدعلی مرتضوی، آرش کوچکی، منیره نهاردانی، و زهرا پورفلاح، “استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 49–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72267/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا