APA:
کپیمحمدی، مرتضی، مسکوکی، عبدالمجید، مرتضوی، سیدعلی، کوچکی، آرش، نهاردانی، منیره، و پورفلاح، زهرا. (1394). استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 49-59. SID. https://sid.ir/paper/72267/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مرتضی، مسکوکی عبدالمجید، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش، نهاردانی منیره، پورفلاح زهرا. استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):49-59. Available from: https://sid.ir/paper/72267/fa
IEEE:
کپیمرتضی محمدی، عبدالمجید مسکوکی، سیدعلی مرتضوی، آرش کوچکی، منیره نهاردانی، و زهرا پورفلاح، “استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 49–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72267/fa