مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

476
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

213
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 103

چکیده

 هدف این بررسی, تعیین میزان شیوع و مقاومت ضد میکروبی گونه های لیستریا در ناگت مرغ در استان اصفهان, ایران بود. از مرداد ماه 1391 الی آبان ماه 1391, در مجموع 420 نمونه ناگت مرغ به طور تصادفی از مراکز مختلف پخش ناگت مرغ در سطح استان اصفهان جمع آوری گردید. بر اساس روش های میکروبیولوژی, 7 نمونه (1.7 درصد), حاوی گونه های لیستریا بودند. بیشترین میزان آلودگی به لیستریا در نمونه های شرکتA  (8 درصد) و پس از آن در نمونه های شرکتF  (4.4 درصد) مشاهده شد. مهمترین گونه جدا شده, لیستریا مونوسیتوژنز (1.2 درصد) بود, بقیه گونه جدا شده لیستریا اینوکوا (0.5 درصد) می باشد. بیشترین مقاومت ضد میکروبی نسبت به نالیدیکسیک اسید (85.7 درصد) و به دنبال آن سیپروفلوکساسین (42.8 درصد) بود.کل گونه های لیستریای جدا شده نسبت به ونکومایسین, جنتامایسین و کلرامفنیکل حساس بودند. نتایج این تحقیق, خطر بالقوه آلودگی به لیستریا را در افرادی که ناگت مرغ مصرف می کنند, آشکار می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستمی، فاطمه، شایگان نیا، شیما، مداحی، هاجر، رحیمی، ابراهیم، جلالی، محمد، و صفرپوردهکردی، فرهاد. (1394). بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 97-103. SID. https://sid.ir/paper/521965/fa

    Vancouver: کپی

    رستمی فاطمه، شایگان نیا شیما، مداحی هاجر، رحیمی ابراهیم، جلالی محمد، صفرپوردهکردی فرهاد. بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):97-103. Available from: https://sid.ir/paper/521965/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه رستمی، شیما شایگان نیا، هاجر مداحی، ابراهیم رحیمی، محمد جلالی، و فرهاد صفرپوردهکردی، “بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 97–103، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521965/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button