APA:
کپییوسف زاده ثانی، سپیده، عطایی صالحی، اسماعیل، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1394). بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 177-186. SID. https://sid.ir/paper/72636/fa
Vancouver:
کپییوسف زاده ثانی سپیده، عطایی صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):177-186. Available from: https://sid.ir/paper/72636/fa
IEEE:
کپیسپیده یوسف زاده ثانی، اسماعیل عطایی صالحی، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 177–186، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72636/fa