APA:
کپیرادمهر، الهام، و معتمدزادگان، علی. (1392). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و نمک روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی ناگت مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(3)، 293-303. SID. https://sid.ir/paper/148554/fa
Vancouver:
کپیرادمهر الهام، معتمدزادگان علی. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و نمک روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی ناگت مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3):293-303. Available from: https://sid.ir/paper/148554/fa
IEEE:
کپیالهام رادمهر، و علی معتمدزادگان، “اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و نمک روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی ناگت مرغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3، pp. 293–303، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148554/fa