APA:
کپیسلیمانی، سمیه، شریفی، اکرم، و آرمین، محمد. (1395). بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/521971/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی سمیه، شریفی اکرم، آرمین محمد. بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/521971/fa
IEEE:
کپیسمیه سلیمانی، اکرم شریفی، و محمد آرمین، “بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 27–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521971/fa