APA:
کپیرفتنی امیری، زینب، میرعرب رضی، سعید، امیرآبادی، سپیده، رضایی ارمی، سمیه، محمدی، تیمور، و فتح الهی، عیسی. (1396). تولید و بهینه سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین کننده با روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143379/fa
Vancouver:
کپیرفتنی امیری زینب، میرعرب رضی سعید، امیرآبادی سپیده، رضایی ارمی سمیه، محمدی تیمور، فتح الهی عیسی. تولید و بهینه سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین کننده با روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143379/fa
IEEE:
کپیزینب رفتنی امیری، سعید میرعرب رضی، سپیده امیرآبادی، سمیه رضایی ارمی، تیمور محمدی، و عیسی فتح الهی، “تولید و بهینه سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین کننده با روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 5–14، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143379/fa