مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

238
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 36

چکیده

 طراحی روش های فرآیند مناسب, با قابلیت افزایش عمر ماندگاری و حفظ خصوصیات کاربردی وتغذیه ای خرمالو, امری ضروری به نظرمی رسد. یکی از راه های دستیابی به این هدف, طراحی و بهینه سازی فرآیند خشک کردن کف پوشی محصول می باشد. خواص فیزیکی پودر میوه ها مانند رطوبت, دانسیته, جذب آب و حلالیت, نقش مهمی در کنترل کیفیت پودرها در طول ذخیره سازی ایفا می کنند و بر قابلیت بازسازی عصاره میوه ها نیز تاثیر می گذارند. در این پژوهش فرآیند تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ بهینه سازی شد. فاکتور های متغییر شامل دما (50, 60 و 70 درجه سانتی گراد), آلبومین (1, 2.5 و %4), مالتودکسترین (10, 15 و 20%) و پاسخ ها میزان دانسیته فشرده, دانسیته غیرفشرده, حلالیت, جذب آب, اندیس قهوه ای شدن و دمای انتقال شیشه ای بودند. نتایج نشان داد بهترین شرایط برای تولید پودر خرمالو دما (51.57 درجه سانتی گراد), آلبومین (4%) و مالتودکسترین (%12.79) بودکه در این شرایط میزان دانسیته فشرده (0.8768g/ml), دانسیته غیرفشرده (0.5765g/ml), حلالیت (76.800g/ml), جذب آب (4.0692g/ml), اندیس قهوه ای شدن (0.2603) و دمای گذار شیشه ای (79.630 درجه سانتی گراد) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمانی، سمیه، شریفی، اکرم، و آرمین، محمد. (1395). بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/521971/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمانی سمیه، شریفی اکرم، آرمین محمد. بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/521971/fa

    IEEE: کپی

    سمیه سلیمانی، اکرم شریفی، و محمد آرمین، “بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 27–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521971/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button