APA:
کپیفرجامی، بهنام، و حسینی، سیدولی. (1394). بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 68(3)، 447-456. SID. https://sid.ir/paper/162053/fa
Vancouver:
کپیفرجامی بهنام، حسینی سیدولی. بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(3):447-456. Available from: https://sid.ir/paper/162053/fa
IEEE:
کپیبهنام فرجامی، و سیدولی حسینی، “بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 3، pp. 447–456، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162053/fa