مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 447 | صفحه پایان 456

چکیده

 طی مدت 15 روز نگهداری (1, 3, 6, 9, 12 و 15) در یخچال (1±4 درجه سانتی گراد) بررسی شد. طی دوره نگهداری به فاصله زمانی هر سه روز یک بار آزمون های شیمیایی از قبیل تیوباربیتوریک اسید (TBA), مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) و pH روی نمونه ها در سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که میزان تیوباربیتوریک اسید در روزهای پایانی در نمونه شاهد به طور معنی داری بیش از نمونه های تیمارشده با عصاره آویشن بود. مجموع بازهای نیتروژنی فرار در نمونه شاهد از روز سوم تا پایان دوره از حد مجاز بالاتر بود و در نمونه های تیمارشده با عصاره 2 درصد آویشن در روز آخر به 39.2 میلی گرم نیترژن در 100 گرم گوشت رسید, ولی در نمونه های تیمارشده با عصاره 4 درصد آویشن تا روز آخر نگهداری قابل قبول بود. مقدار pH در تمام طول دوره نگهداری در نمونه های شاهد به طور معنی داری بیش از نمونه های تیمارشده با عصاره بود (p<0.05). بر اساس یافته های پژوهش حاضر مشخص شد که عصاره 4 درصد آویشن می تواند به منظور افزایش ماندگاری سوریمی در شرایط نگهداری کوتاه مدت یخچال استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرجامی، بهنام، و حسینی، سیدولی. (1394). بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 68(3)، 447-456. SID. https://sid.ir/paper/162053/fa

    Vancouver: کپی

    فرجامی بهنام، حسینی سیدولی. بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(3):447-456. Available from: https://sid.ir/paper/162053/fa

    IEEE: کپی

    بهنام فرجامی، و سیدولی حسینی، “بررسی اثر عصاره آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 3، pp. 447–456، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162053/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button