مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

386
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

255
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی ماهی قره برون (Acipenser percicus) نمک سود شده

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کردکتولی، فاطمه، و هدایتی فرد، مسعود. (1394). ارزیابی ویژگی ماهی قره برون (Acipenser percicus) نمک سود شده. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 7(28)، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/522054/fa

    Vancouver: کپی

    کردکتولی فاطمه، هدایتی فرد مسعود. ارزیابی ویژگی ماهی قره برون (Acipenser percicus) نمک سود شده. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1394؛7(28):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/522054/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه کردکتولی، و مسعود هدایتی فرد، “ارزیابی ویژگی ماهی قره برون (Acipenser percicus) نمک سود شده،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 7، no. 28، pp. 55–66، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522054/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button