APA:
کپینجف پور، زهرا، گلمکانی، محمدتقی، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1396). تاثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 215-224. SID. https://sid.ir/paper/522200/fa
Vancouver:
کپینجف پور زهرا، گلمکانی محمدتقی، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. تاثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):215-224. Available from: https://sid.ir/paper/522200/fa
IEEE:
کپیزهرا نجف پور، محمدتقی گلمکانی، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “تاثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 215–224، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522200/fa