APA:
کپیمصباحی، غلامرضا، منصوری، حسن، مجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1395). تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 45-55. SID. https://sid.ir/paper/72748/fa
Vancouver:
کپیمصباحی غلامرضا، منصوری حسن، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):45-55. Available from: https://sid.ir/paper/72748/fa
IEEE:
کپیغلامرضا مصباحی، حسن منصوری، مهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 45–55، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72748/fa