APA:
کپیبهبهانی، لیلا، و اصلاحی، محمدرضا. (1397). تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/523419/fa
Vancouver:
کپیبهبهانی لیلا، اصلاحی محمدرضا. تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/523419/fa
IEEE:
کپیلیلا بهبهانی، و محمدرضا اصلاحی، “تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 31–40، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523419/fa