APA:
کپیصداقت، ناصر، و خشنودی نیا، سارا. (1395). بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 415-427. SID. https://sid.ir/paper/143492/fa
Vancouver:
کپیصداقت ناصر، خشنودی نیا سارا. بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):415-427. Available from: https://sid.ir/paper/143492/fa
IEEE:
کپیناصر صداقت، و سارا خشنودی نیا، “بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 415–427، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143492/fa