مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کنترل بیولوژیک علف های هرز آبزی بوسیله ماهی آمور در رودخانه کلوین اسکاتلند

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

چکیده

کنترل بیولوژیک علف های هرز آبزی با استفاده از ماهی مور به دلیل اثرات کوتاه مدت کنترل های شیمیایی و مکانیکی مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از ماهی آمور به عنوان تولیدکننده گوشت سفید و کنترل گیاهان آبزی صورت می گیرد.هدف از این مطالعه بررسی میزان کنترل علف های هرز آبزی بوسیله ماهی آمور در دو تراکم 150 و 250 کیلوگرم در هکتار و همچنین تعیین میزان بقا و تغییرات وزن این ماهی در رودخانه کلوین گلاسگو (اسکاتلند) بعد از رهاسازی می باشد.نتایج مشاهدات و تجزیه واریانس نشان داد که ماهی آمور در هر دو تراکم رها شده باعث کاهش معنی دار بیوماس علف های هرز آبزی گردید. علف های هرز بن در آب و برگ شناور و غوطه ور به دلیل وجود بافت نرم تر, از درجه خوشخوراکی بالاتر نسبت به علف های هرز بن در آب و برگ شناور برخوردار بودند. نتایج این تحقیق نشان داد که یکسال بعد از رها سازی ماهی آمور حدود 60 درصد از ماهیان زنده ماندند. میانگین وزن ماهی آمور در تراکم 150 کیلوگرم در هکتار بعد از گذشت 1 , 2 , 3 سال از رهاسازی به ترتیب به 930, 1680 و 2350 گرم در تراکم 250 کیلوگرم در هکتار به 840, 1550 و 2200 گرم رسید.کنترل علف های هرز آبزی با ماهی آمور بستگی به درجه حرارت آب دارد و برای موفقیت در یک برنامه کنترلی, درجه حرارت آب باید حداقل در 3 ماه از سال بالاتر از 16 درجه سانتیگراد باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیلی زاده، یوسف. (1379). کنترل بیولوژیک علف های هرز آبزی بوسیله ماهی آمور در رودخانه کلوین اسکاتلند. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 9(4)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/5237/fa

    Vancouver: کپی

    فیلی زاده یوسف. کنترل بیولوژیک علف های هرز آبزی بوسیله ماهی آمور در رودخانه کلوین اسکاتلند. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1379؛9(4):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/5237/fa

    IEEE: کپی

    یوسف فیلی زاده، “کنترل بیولوژیک علف های هرز آبزی بوسیله ماهی آمور در رودخانه کلوین اسکاتلند،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 9، no. 4، pp. 53–64، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5237/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button