APA:
کپیولیان، فاطمه، کوهساری، هادی، و فدوی، ابوالفضل. (1399). بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 16(1 (پیاپی 40) )، 75-90. SID. https://sid.ir/paper/524985/fa
Vancouver:
کپیولیان فاطمه، کوهساری هادی، فدوی ابوالفضل. بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 40) ):75-90. Available from: https://sid.ir/paper/524985/fa
IEEE:
کپیفاطمه ولیان، هادی کوهساری، و ابوالفضل فدوی، “بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 16، no. 1 (پیاپی 40) ، pp. 75–90، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/524985/fa