Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

213
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 90

چکیده

 دمنوش های گیاهی به دلیل خواصی که در سلامتی از خود نشان داده اند, به عنوان نوشیدنی های کاربردی محبوبیت پیدا کرده اند. هدف از مطالعه حاضر بررسی فعالیت ضدباکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع به روش سطح پاسخ می باشد. چهار دمنوش گیاهی شامل چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع با سه غلظت ساکارز (2, 5 و 8 درصد) شیرین شدند. فعالیت ضدباکتریایی محلول رویی حاصل از سانتریفیوژ این دمنوش ها پس از 4, 7 و 21 روز نگهداری, علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس با روش چاهک مورد ارزیابی قرار گرفت. تاثیر غلظت ساکارز, زمان نگهداری و نوع گیاه بر فعالیت ضدباکتریایی دمنوش ها با روش سطح پاسخ آنالیز شد. نوع گیاه در فعالیت ضدباکتریایی دمنوش های گیاهی علیه هر سه باکتری مورد آزمون تاثیر معناداری نشان داد (001/0 < P). دمنوش تهیه شده با چای سبز با 8 درصد ساکارز پس از 21 روز نگهداری بیشترین فعالیت ضدباکتریایی علیه شیگلا دیسانتری نشان داد. دمنوش چای سبز شیرین شده با غلظت 2 درصد ساکارز بعد از 21 روز نگهداری بیشترین فعالیت ضدباکتریایی علیه استافیلوکوکوس اورئوس نشان داد. برای حصول به بیشترین فعالیت ضد باکتریایی علیه باسیلوس سرئوس تهیه دمنوش چای سبز با 2 درصد ساکارز پس از 7 روز نگهداری پیشنهاد می شود. مدل های پیشگویی به دست آمده توسط نرم افزار, مطلوب بودن و قابلیت ناوبری مدل ها را نشان داد. در بین دمنوش های تهیه شده, چای سبز بیشترین فعالیت ضدباکتریایی را علیه همه باکتری های مورد آزمون نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ولیان، فاطمه، کوهساری، هادی، و فدوی، ابوالفضل. (1399). بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 16(1 (پیاپی 40) )، 75-90. SID. https://sid.ir/paper/524985/fa

    Vancouver: کپی

    ولیان فاطمه، کوهساری هادی، فدوی ابوالفضل. بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 40) ):75-90. Available from: https://sid.ir/paper/524985/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه ولیان، هادی کوهساری، و ابوالفضل فدوی، “بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوش های گیاهی تهیه شده با چای سیاه, سبز, به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس, شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 16، no. 1 (پیاپی 40) ، pp. 75–90، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/524985/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا