APA:
کپیآدینه، حسین، هرسیج، محمد، و ناظر، عافیه. (1397). تاثیر سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد, راندمان تغذیه, ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کیفیت آب محیط پرورش. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(3 )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/5254/fa
Vancouver:
کپیآدینه حسین، هرسیج محمد، ناظر عافیه. تاثیر سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد, راندمان تغذیه, ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کیفیت آب محیط پرورش. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(3 ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/5254/fa
IEEE:
کپیحسین آدینه، محمد هرسیج، و عافیه ناظر، “تاثیر سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد, راندمان تغذیه, ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کیفیت آب محیط پرورش،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 3 ، pp. 11–21، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5254/fa