مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

328
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

127
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری فریت بیسموتBiFeO3

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 190

چکیده

 در این مقاله, نانوذرات فریت بیسموت (BiFeO3) به روش سل-ژل تهیه شدند. برای پی بردن به گستره ی دمایی پخت نانوذرات فریت بیسموت آنالیز توزین حرارتی (TGA) و آنالیز حرارتی تفاضلی(DTA) بر روی ژل خشک آن انجام شد. به منظور بررسی خواص ساختاری و نوری نمونه ها با استفاده از نتایج آنالیزهای حرارتیTGA و DTA عملیات پخت در دماهای 600, 650, 700, 750, 800 و ° C850 انجام شد. سپس خواص ساختاری نمونه ها با آنالیزهای پراش اشعه ایکس (XRD), طیف-سنجی تبدیل فوریه-مادون قرمز(FT-IR) و میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی(FESEM) مورد بررسی قرار گرفت. خواص نوری نمونه ها با آنالیزهای طیف سنجی مرئی-فرابنفش (UV-Vis) و اندازه گیری طیف فوتولومینسانس(PL) مورد مشخصه یابی قرار گرفت. نتایج آنالیز XRD و FT-IR نشان می دهد که نمونه ها دارای ساختار پرووسکایت اعوجاج یافته می-باشند. نتایج آنالیزFESEM نشان داد که با افزایش دمای پخت اندازه ی نانوذرات افزایش می یابد. هم چنین نتایج آنالیزهایUV-Vis و PL نیز نشان می دهند نمونه ها دارای گاف انرژی در حدود (ev)2 بوده و نیمرسانا هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی قهفرخی، سیدابراهیم، رحیمی لرکی، محمد، و کاظمی نژاد، ایرج. (1398). تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری فریت بیسموتBiFeO3. پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)، 9(1 )، 179-190. SID. https://sid.ir/paper/525763/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی قهفرخی سیدابراهیم، رحیمی لرکی محمد، کاظمی نژاد ایرج. تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری فریت بیسموتBiFeO3. پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)[Internet]. 1398؛9(1 ):179-190. Available from: https://sid.ir/paper/525763/fa

    IEEE: کپی

    سیدابراهیم موسوی قهفرخی، محمد رحیمی لرکی، و ایرج کاظمی نژاد، “تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری فریت بیسموتBiFeO3،” پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)، vol. 9، no. 1 ، pp. 179–190، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525763/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button