APA:
کپیفروغی مقدم، سحر، طالعی، علیرضا، و پیغمبری، سیدعلی. (1398). بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ های گندم با بهره گیری از دای آلل. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(4 )، 75-188. SID. https://sid.ir/paper/525985/fa
Vancouver:
کپیفروغی مقدم سحر، طالعی علیرضا، پیغمبری سیدعلی. بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ های گندم با بهره گیری از دای آلل. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(4 ):75-188. Available from: https://sid.ir/paper/525985/fa
IEEE:
کپیسحر فروغی مقدم، علیرضا طالعی، و سیدعلی پیغمبری، “بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ های گندم با بهره گیری از دای آلل،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 4 ، pp. 75–188، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525985/fa