APA:
کپیعزیزخانی، مریم، و توریان، فهیمه. (1397). بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(3 )، 51-63. SID. https://sid.ir/paper/5264/fa
Vancouver:
کپیعزیزخانی مریم، توریان فهیمه. بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(3 ):51-63. Available from: https://sid.ir/paper/5264/fa
IEEE:
کپیمریم عزیزخانی، و فهیمه توریان، “بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 3 ، pp. 51–63، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5264/fa