APA:
کپیعزیزخانی، مریم، و پورامین، شیوا. (1398). بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی اسانس های میخک, مرزه و ترخون در روغن هسته انگور. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)، 13(2 )، 217-227. SID. https://sid.ir/paper/157975/fa
Vancouver:
کپیعزیزخانی مریم، پورامین شیوا. بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی اسانس های میخک, مرزه و ترخون در روغن هسته انگور. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)[Internet]. 1398؛13(2 ):217-227. Available from: https://sid.ir/paper/157975/fa
IEEE:
کپیمریم عزیزخانی، و شیوا پورامین، “بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی اسانس های میخک, مرزه و ترخون در روغن هسته انگور،” مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 217–227، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/157975/fa