APA:
کپیصارمی نژاد، سولماز، عزیزی، محمدحسین، برزگر، م.، عباسی، س.، و احمدی، علی. (1389). ویژگی های یک فیلم جدید خوراکی تهیه شده از پروتئین باقلا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(2)، 181-192. SID. https://sid.ir/paper/62468/fa
Vancouver:
کپیصارمی نژاد سولماز، عزیزی محمدحسین، برزگر م.، عباسی س.، احمدی علی. ویژگی های یک فیلم جدید خوراکی تهیه شده از پروتئین باقلا. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1389؛13(2):181-192. Available from: https://sid.ir/paper/62468/fa
IEEE:
کپیسولماز صارمی نژاد، محمدحسین عزیزی، م. برزگر، س. عباسی، و علی احمدی، “ویژگی های یک فیلم جدید خوراکی تهیه شده از پروتئین باقلا،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 2، pp. 181–192، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62468/fa