APA:
کپیحق پرست، س.، کشیری، ح.، علی پور، غ.، و شعبان پور، بهاره. (1390). ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(6)، 855-868. SID. https://sid.ir/paper/62484/fa
Vancouver:
کپیحق پرست س.، کشیری ح.، علی پور غ.، شعبان پور بهاره. ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(6):855-868. Available from: https://sid.ir/paper/62484/fa
IEEE:
کپیس. حق پرست، ح. کشیری، غ. علی پور، و بهاره شعبان پور، “ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 6، pp. 855–868، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62484/fa