مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

937
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای

صفحات

 صفحه شروع 855 | صفحه پایان 868

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 این مطالعه به منظور مقایسه میزان اثربخشی عصاره پیاز قرمز (.Allium cepa L) و چای سبز (Camellia sinenses) بر نرخ اکسیداسیون چربی و خواص حسی در فیله های تاسماهی (Acipenser persicus) طی نگهداری در یخچال صورت گرفت. بدین منظور، فیله های تازه در محلول های حاوی عصاره پیاز (OJ) و چای (TE) در سه غلظت (%1 v/v، %2.5 و 5%) غوطه ور شده و سپس به مدت 8 روز در یخچال نگهداری شدند. شاخص های شیمیایی مرتبط با اکسیداسیون چربی طی ارزیابی توسط میزان آهن هم،TBARs ، FFA، کاهش بسیاری را در نمونه های تیمار شده با 2.5% TE %5 ،TE و 5% OJ در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند (P<0.05). بیشترین تفاوت معنی دار (P<0.05) در مقادیر pH تیمارها و شاهد طی 2 روز اول نگهداری مشاهده شد. میزان pH در تیمار 5% OJ در طول دوره نگهداری ثابت بود (P<0.05) درحالیکه تغییرات تدریجی در مقادیر pH سایر تیمارها محرز گردید. ترتیب اثربخشی در جلوگیری از اکسیداسیون فیله های تاسماهی بصورت OJ %1 TE=%1>OJ %2.5>TE %2.5=OJ %5=TE %5 مشخص شد. بر اساس امتیازات حسی، عصاره پیاز در مقادیر بالاتر (1%<) در بهبود خواص حسی فیله ها موثرتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حق پرست، س.، کشیری، ح.، علی پور، غ.، و شعبان پور، بهاره. (1390). ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(6)، 855-868. SID. https://sid.ir/paper/62484/fa

    Vancouver: کپی

    حق پرست س.، کشیری ح.، علی پور غ.، شعبان پور بهاره. ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(6):855-868. Available from: https://sid.ir/paper/62484/fa

    IEEE: کپی

    س. حق پرست، ح. کشیری، غ. علی پور، و بهاره شعبان پور، “ارزیابی اثرات عصاره چای سبز و پیاز بر فساد چربی و خواص حسی فیله های تاسماهی ایرانی: مطالعه مقایسه ای،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 6، pp. 855–868، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62484/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button