APA:
کپیحسن پور، سلیمان، سلاطی، امیرپرویز، فلاحتکار، بهرام، و محمدی آذرم، حمید. (1396). اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد, ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 9(35 )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/510844/fa
Vancouver:
کپیحسن پور سلیمان، سلاطی امیرپرویز، فلاحتکار بهرام، محمدی آذرم حمید. اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد, ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1396؛9(35 ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/510844/fa
IEEE:
کپیسلیمان حسن پور، امیرپرویز سلاطی، بهرام فلاحتکار، و حمید محمدی آذرم، “اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد, ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 9، no. 35 ، pp. 23–32، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510844/fa