مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد، ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus)

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 32

چکیده

 عصاره های گیاهی در حال حاضر به عنوان یک مکمل غذایی برای ارتقا رشد در مدیریت سیستم های متراکم استفاده می شوند. چای سبز نیز یکی از گیاهان دارویی است که خواص آنتی اکسیدانی و محرک ایمنی آن در آبزی پروری مورد توجه می باشد. در مطالعه حاضر, اثرات تغذیه تاسماهی هیبرید (Huso huso ♂ × Acipenser ruthenus ♀) جوان با جیره حاوی سطوح مختلف عصاره چای سبز, بر شاخص های رشد, ترکیب لاشه و سیستم دفاع آنتی اکسیدانی مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام این آزمایش 3 ترکیب رژیم غذایی مختلف شامل گروه شاهد, گروه GTE1 (500 میلی گرم در کیلوگرم) و گروه GTE2 (100 میلی گرم در کیلوگرم) طراحی گردید. 90 قطعه تاسماهی هیبرید با میانگین وزن اولیه 212.6±0.7 گرم, پس از 2 هفته سازگاری با جیره غذایی طراحی شده و شرایط آزمایشی, به صورت تصادفی در 27 مخزن فایبرگلاس با ابعاد 2 مترمکعب (حجم آبگیری 700 لیتر), ذخیره سازی شدند. غذادهی سه بار در روز (ساعات 8, 14 و 20) تا حد سیری در طول دوره انجام گردید. پس از 6 هفته, تغذیه با جیره های فوق الذکر, نمونه برداری انجام شد. نتایج نشان داد که عصاره چای سبز توانست شاخص های رشد را در تاسماهی هیبرید بهبود بخشیده و سبب تاثیر مثبت بر ترکیب لاشه شود. همچنین کاهش معنی دار فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و کاهش مالون دی آلدهید سرم, نشان دهنده تاثیر این داروی گیاهی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در جیره غذایی این ماهی بوده است. از این رو استفاده از عصاره چای سبز در جیره غذایی تاسماهی هیبرید به عنوان بهبود دهنده رشد و همچنین تقویت کننده دفاع آنتی اکسیدانی توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن پور، سلیمان، سلاطی، امیرپرویز، فلاحتکار، بهرام، و محمدی آذرم، حمید. (1396). اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد, ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 9(35 )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/510844/fa

    Vancouver: کپی

    حسن پور سلیمان، سلاطی امیرپرویز، فلاحتکار بهرام، محمدی آذرم حمید. اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد, ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1396؛9(35 ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/510844/fa

    IEEE: کپی

    سلیمان حسن پور، امیرپرویز سلاطی، بهرام فلاحتکار، و حمید محمدی آذرم، “اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد, ترکیب لاشه و دفاع آنتی اکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso × Acipenser ruthenus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 9، no. 35 ، pp. 23–32، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510844/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button