مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

940
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

612
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی قیمت - کیفیت در تولید تسمه نقاله دارای کاربرد عمومی با استفاده از روش تاگوچی همراه با روش OEC

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 142

چکیده

 برای بهینه سازی چهار ویژگی زمان پخت, قیمت, مقاومت سایشی و مقاومت کششی آمیزه رویه تسمه نقاله هایی که دارای کاربرد عمومی هستند از روش آماری طراحی آزمایش (روش تاگوچی) همراه با روش ملاک ارزیابی کلی (OEC) استفاده شد. برای انجام این امر با توجه به وجود 14 عامل اصلی و 12 اثر متقابل انتخابی قابل پیش بینی انجام کار با استفاده از آرایه متعامد L32 (هر کدام از عوامل در دو سطح در نظر گرفته شدند) انجام شد. چهار ویژگی ذکر شده برای تمام نمونه های ساخته شده در این مرحله اندازه گیری شدند و با انجام عملیات آماری لازم روی آنها مشخص شد که آثار متقابل در نظر گرفته شده ناچیز است. بدین ترتیب, در مرحله اول از 14 عامل اصلی, 9 عامل بهینه شدند و 5 عامل نیز برای کار بیشتر روی آنها به مرحله بعدی که استفاده از آرایه متعامد L16 بود, منتقل شدند. در مرحله دوم با استفاده از عملیات آماری لازم از 5 عامل باقیمانده, 1 عامل بهینه و 4 عامل دیگر نیز برای بررسی بیشتر به مرحله بعدی که استفاده از آرایه متعامد L9 بود, ارسال شدند. در نهایت, فرمولبندی بهینه ای بدست آمد که ضمن دارا بودن خواص فیزیکی و مکانیکی قابل توجهی بهتر از نمونه مبنا, قیمت تسمه نقاله را نیز بیش از 50 درصد کاهش داد که بخشی از این امر ناشی از کاهش قیمت مواد اولیه آمیزه رویه و عمده آن ناشی از افزایش سرعت پخت است که هزینه های جاری را بشدت کاهش و تولید را به بیش از دو برابر افزایش می دهد. شایان ذکر است که با توجه به محدودیت اعمالی در شرکت تولیدی, در نوع مواد اولیه هیچ تغییری داده نشد و تنها ترکیب درصد اجزا تغییر کردند. در ضمن, برای افزایش دقت, هر کدام از آزمایشها حداقل دو مرتبه تکرار شدند. بنابراین, برای سه مرحله حداقل 114 نمونه ساخته و تمام آزمایشها مورد نظر روی آنها انجام شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی سعادت آبادی، احمد، و کماکانی، زهرا. (1384). بهینه سازی قیمت - کیفیت در تولید تسمه نقاله دارای کاربرد عمومی با استفاده از روش تاگوچی همراه با روش OEC. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 18(3 (پیاپی 77))، 135-142. SID. https://sid.ir/paper/6251/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی سعادت آبادی احمد، کماکانی زهرا. بهینه سازی قیمت - کیفیت در تولید تسمه نقاله دارای کاربرد عمومی با استفاده از روش تاگوچی همراه با روش OEC. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1384؛18(3 (پیاپی 77)):135-142. Available from: https://sid.ir/paper/6251/fa

    IEEE: کپی

    احمد رمضانی سعادت آبادی، و زهرا کماکانی، “بهینه سازی قیمت - کیفیت در تولید تسمه نقاله دارای کاربرد عمومی با استفاده از روش تاگوچی همراه با روش OEC،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 18، no. 3 (پیاپی 77)، pp. 135–142، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6251/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button