APA:
کپیپراتا، گ.گ.ب.، الدویرادسوزا، ک.، لوپز، م.م.ا.، الیورا، ل.س.، آراگائو، ف.ا.س.، آلوس، ر.ی.، و سیلوا، س.م.. (1396). ویژگی های تغذیه ای, مواد زیست فعال, و فعالیت آنتی اکسیدانی رز های برزیلی (Rosa spp). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(5)، 929-941. SID. https://sid.ir/paper/62563/fa
Vancouver:
کپیپراتا گ.گ.ب.، الدویرادسوزا ک.، لوپز م.م.ا.، الیورا ل.س.، آراگائو ف.ا.س.، آلوس ر.ی.، سیلوا س.م.. ویژگی های تغذیه ای, مواد زیست فعال, و فعالیت آنتی اکسیدانی رز های برزیلی (Rosa spp). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(5):929-941. Available from: https://sid.ir/paper/62563/fa
IEEE:
کپیگ.گ.ب. پراتا، ک. الدویرادسوزا، م.م.ا. لوپز، ل.س. الیورا، ف.ا.س. آراگائو، ر.ی. آلوس، و س.م. سیلوا، “ویژگی های تغذیه ای, مواد زیست فعال, و فعالیت آنتی اکسیدانی رز های برزیلی (Rosa spp)،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 5، pp. 929–941، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62563/fa