APA:
کپیپیله، فاطمه، و قاسم زاده، راحله. (1396). ارزیابی تنوع ویژگی های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور. پژوهش های میوه کاری، 2(1 )، 45-60. SID. https://sid.ir/paper/267870/fa
Vancouver:
کپیپیله فاطمه، قاسم زاده راحله. ارزیابی تنوع ویژگی های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(1 ):45-60. Available from: https://sid.ir/paper/267870/fa
IEEE:
کپیفاطمه پیله، و راحله قاسم زاده، “ارزیابی تنوع ویژگی های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 1 ، pp. 45–60، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267870/fa