APA:
کپیمیردهقان، س.ح.، و قطبی، ف.. (1392). تاثیر اسید سالیسیلیک, اسید جاسمونیک و کلرید کلسیم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(1)، 163-173. SID. https://sid.ir/paper/62623/fa
Vancouver:
کپیمیردهقان س.ح.، قطبی ف.. تاثیر اسید سالیسیلیک, اسید جاسمونیک و کلرید کلسیم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1392؛16(1):163-173. Available from: https://sid.ir/paper/62623/fa
IEEE:
کپیس.ح. میردهقان، و ف. قطبی، “تاثیر اسید سالیسیلیک, اسید جاسمونیک و کلرید کلسیم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L)،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 163–173، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62623/fa