APA:
کپیوحدانی، م.، رستگار، س.، رحیم زاده، م.، احمدی، م.، و کرمستاجی، ا.. (1396). خصوصیات فیزیکوشیمیایی, محتوای فنولی, مواد معدنی و کربوهیدراتهای دو گونه قارچ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(4)، 1091-1101. SID. https://sid.ir/paper/62783/fa
Vancouver:
کپیوحدانی م.، رستگار س.، رحیم زاده م.، احمدی م.، کرمستاجی ا.. خصوصیات فیزیکوشیمیایی, محتوای فنولی, مواد معدنی و کربوهیدراتهای دو گونه قارچ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(4):1091-1101. Available from: https://sid.ir/paper/62783/fa
IEEE:
کپیم. وحدانی، س. رستگار، م. رحیم زاده، م. احمدی، و ا. کرمستاجی، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی, محتوای فنولی, مواد معدنی و کربوهیدراتهای دو گونه قارچ،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 4، pp. 1091–1101، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62783/fa