مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,070
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم

صفحات

 صفحه شروع 257 | صفحه پایان 265

چکیده

 اثر تیمارهای متفاوت شوری سدیم کلرید (0, 50, 100, 200, 300 میلی مولار) در مراحل مختلف رشد و نمو (پنجه زنی, تورم غلاف, گلدهی و گرده افشانی) دو رقم گندم (قدس: حساس به شوری, بولانی: مقاوم به شوری) بر غلظت کربوهیدارتهای محلول در آب و کربوهیدراتهای احیا کننده برگ در گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. در مجموع, در پاسخ به تیمارهای شوری مشاهده شد که غلظت کربوهیدراتهای محلول در آب در برگ بولانی بیشتر از قدس بود. بر عکس, غلظت کربوهیدراتهای احیا کننده در برگ قدس بیشتر از برگ بولانی بود. بنابراین روشن می شود که اولا: نقش کربوهیدراتهای محلول در آب در برقراری تنظیم اسمزی در پاسخ به شوری در بولانی چشمگیرتر از قدس است. ثانیا: با توجه به اهمیت بیشتر کربوهیدراتهای محلول در آب در حفظ فشار اسمزی در مقایسه با کربوهیدراتهای احیا کننده می توان از دیدگاه بیوشیمیایی نیز رقم بولانی را نسبت به شوری مقاومتر از رقم قدس معرفی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میقانی، فریبا، و ابراهیم زاده معبود، حسن. (1382). اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم. مجله علوم دانشگاه تهران، 29(2)، 257-265. SID. https://sid.ir/paper/2094/fa

    Vancouver: کپی

    میقانی فریبا، ابراهیم زاده معبود حسن. اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم. مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1382؛29(2):257-265. Available from: https://sid.ir/paper/2094/fa

    IEEE: کپی

    فریبا میقانی، و حسن ابراهیم زاده معبود، “اثر تنش شوری بر کربو هیدراتهای گندم،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 29، no. 2، pp. 257–265، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2094/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button