مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,484
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

253
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی محتوای فنولی اسانس و فلاونوئیدی عصاره شش گونه از جنس Artemisia در استان های خراسان، سمنان و آذربایجان غربی

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 25

چکیده

 در این تحقیق, محتوای فنولی اسانس و فلاونوئید عصاره شش گونه از جنس Artemisia به نام های A. absinthium, A. oliveriana, A.turanica, A. ciniformis, A.diffusa, A. aucheri در ایران, مقایسه و بررسی گردید. استخراج اسانس گیاهان به روش تقطیر با آب, میزان محتوای فنولی بر اساس معادل گالیک اسید و همچنین عصاره متانولی گیاهان مذکور نیز بر اساس تعیین محتوای فلاونوئیدی معادل با میلی گرم بر گرم کاتچین مورد سنجش قرار گرفت. اسانس گیاه A. oliveriana با محتوای فنولی 6.11±348.87 میکروگرم بر میلی گرم گالیک اسید و اسانس A. aucheri با محتوای فنولی6.50 ±133.87 میکروگرم بر میلی گرم گالیک اسید, به ترتیب دارای بیشترین و کمترین محتوای فنولی بودند. از سوی دیگر عصاره A. diffusa دارای بیشترین میزان ترکیبات فلاونوئیدی معادل با 9.64±332.74 میلی گرم بر گرم کاتچین و عصاره A. absinthium دارای کمترین محتوای فلاونوئیدی (2.28±101.73 میلی گرم بر گرم کاتچین) بدست آمد. از آنجایی که فنل ها و فلاونوئیدهای گیاهی نقش مهمی در فعالیت آنتی اکسیدانی دارند, می توان نتیجه گرفت که روغن اسانسی گیاه A. oliveriana و عصاره A. diffusa به ترتیب دارای بیشترین محتوای فنولی و فلاونوئیدی بوده و در نتیجه می توانند به عنوان آنتی اکسیدا ن های بهتری عمل کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهرخانی، محبوبه. (1393). بررسی محتوای فنولی اسانس و فلاونوئیدی عصاره شش گونه از جنس Artemisia در استان های خراسان, سمنان و آذربایجان غربی. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 2(3 (پیاپی 7))، 18-25. SID. https://sid.ir/paper/247802/fa

    Vancouver: کپی

    طاهرخانی محبوبه. بررسی محتوای فنولی اسانس و فلاونوئیدی عصاره شش گونه از جنس Artemisia در استان های خراسان, سمنان و آذربایجان غربی. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1393؛2(3 (پیاپی 7)):18-25. Available from: https://sid.ir/paper/247802/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه طاهرخانی، “بررسی محتوای فنولی اسانس و فلاونوئیدی عصاره شش گونه از جنس Artemisia در استان های خراسان, سمنان و آذربایجان غربی،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 2، no. 3 (پیاپی 7)، pp. 18–25، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247802/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button