APA:
کپیرکنی، نوردهر، و نوری، نگین. (1383). مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند, بسته بندی شده به صورت معمولی و در خلا. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/71527/fa
Vancouver:
کپیرکنی نوردهر، نوری نگین. مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند, بسته بندی شده به صورت معمولی و در خلا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/71527/fa
IEEE:
کپینوردهر رکنی، و نگین نوری، “مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند, بسته بندی شده به صورت معمولی و در خلا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 37–44، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71527/fa