مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

413
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 198

چکیده

 در این تحقیق, تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر ویژگی های کیفی و خصوصیات حسی خلال های سیب زمینی خشک شده با جریان هوای داغ مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از توان ها (900-180 وات) و زمان های (5-1 دقیقه) مختلف مایکروویو قبل از خشک کردن نمونه ها با هوای داغ استفاده شد. محتوای رطوبت, ظرفیت بازجذب آب, چروکیدگی, قهوه ای شدن, شاخص های رنگ و خصوصیات حسی (طعم, رنگ, شکل ظاهری, استحکام و پذیرش کلی) نمونه های سیب زمینی پس از فرآیند خشک کردن ارزیابی شده و از روش سطح پاسخ (RSM)جهت تعیین شرایط بهینه پیش تیمار مایکروویو, با هدف بالاترین امتیازات خواص فیزیکوشیمیایی و حسی, مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش توان و زمان پیش تیمار مایکروویو, منجر به افزایش محتوای رطوبت, چروکیدگی, بازجذب آب و تغییر رنگ کلی شد. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که در پیش تیمار مایکروویو, تنها امتیاز مربوط به طعم و رنگ نمونه های سیب زمینی تحت تأثیر توان و زمان مایکروویو قرار گرفتند. بر طبق نتایج حاصل از بهینه سازی توسط روش سطح پاسخ می توان توان180 وات و زمان 5/3 دقیقه را برای پیش تیمار مایکروویو, به عنوان شرایط مطلوب معرفی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، ناهید، ضیاالحق، سیدحمیدرضا، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1398). بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 189-198. SID. https://sid.ir/paper/71539/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری ناهید، ضیاالحق سیدحمیدرضا، محمدی نافچی عبدالرضا. بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):189-198. Available from: https://sid.ir/paper/71539/fa

    IEEE: کپی

    ناهید جعفری، سیدحمیدرضا ضیاالحق، و عبدالرضا محمدی نافچی، “بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 189–198، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71539/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button