APA:
کپیحاسبی، زهره، معتمدزادگان، علی، مدنی، رسول، و زمانی، عباس. (1398). مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 223-234. SID. https://sid.ir/paper/71551/fa
Vancouver:
کپیحاسبی زهره، معتمدزادگان علی، مدنی رسول، زمانی عباس. مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):223-234. Available from: https://sid.ir/paper/71551/fa
IEEE:
کپیزهره حاسبی، علی معتمدزادگان، رسول مدنی، و عباس زمانی، “مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 223–234، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71551/fa